UDLEJES – Butik ved krydset Jægerborg Allé – Rådhusvej | A/B Rådhusgården

A/B Rådhusgården

UDLEJES - Butik ved krydset Jægersborg Allé - Rådhusvej . 2920 Charlottenlund

Unikt placeret direkte ud til vejkrydset hvor der på modsat side findes et Meny supermarked. Fortovet langs vores butiksfacade benyttes dagligt af mange mennesker når de skal til og fra Meny, eller Charlottenlund Station der kun ligger 150m fra lejemålet. Eksponeringsværdien er samtidigt optimal for bilister, cykelister og fodgængere der passerer lyskrydset, da ventetiden for rødt lys giver god mulighed for at kigge på butikkerne.

I vores andelsboligforening der dækker hele ejendommen Rådhusvej 1 – 9, har vi i alt seks lejemål som i dag benyttes af en fodterapeut, dametøjsbutik, butik med cykeludstyr og events, guldsmed, butik med vintage dametøj og en frisør.

I mere end 30 år har lejemålet været tøjbutik, og mange af årene frem til 2019 for Ilse Jacobsen Hornbæk. Efterfølgende og indtil for nyligt har det været tøjbutik for Carla Carla.

Overtagelse
Lejemålet er klar til overtagelse fra 01.12.2024.

 

Formål og anvendelse

Vi ønsker at udleje til detailhandel.
Det er ikke muligt at drive cafévirksomhed, pizzaria, vinbar eller tilsvarende virksomhedsformer hvor der er tilberedning eller servering af fødevarer eller hvor virksomhedsdriften medfører udvidede åbningstider eller medfører øget lydniveau, lugt eller støjgéner.
Det er muligt at leje en kælder under butikken opgjort til 43m2 med adgang via trappe under lem i gulvet i forreste butikslokale.

Lejemålets størrelse og pris

Butik og baglokale er opgjort til 88 m2
Årlig leje: kr. 193.600,- 

Aconto varme: kr. 600,- pr. måned.

Kælder er opgjort til 43 m2
Årlig leje: kr. 23.650,-

Ejendommen er ikke momsregistreret hvorfor der ikke afregnes moms.

Kontakt til udlejer

Skriv venligst en mail til os på bestyrelse(at)ab-raadhusgaarden.dk hvor du fortæller om dig selv og  hvad du ønsker at benytte lejemålet til. Vi vil derefter kontakte dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Andelsboligforeningen Rådhusgården

Bestyrelsen